Sortowanie
Źródło opisu
Katalog centralny
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Czytelnia Główna (Sokoła 13)
(1)
Autor
Grata Ewa
(1)
Jamrozy Dorota
(1)
Kasperek Zofia
(1)
Kmieć Bogusław
(1)
Skoczylas Dominika
(1)
Zieliński Krzysztof (1961- )
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
angielski
(1)
Temat
Kuchnia regionalna
(1)
Temat: miejsce
Podkarpacie Północne
(1)
Rzeszów (woj. podkarpackie ; okolice)
(1)
Gatunek
Przepisy kulinarne
(1)
Dziedzina i ujęcie
Etnologia i antropologia kulturowa
(1)
Kulinaria
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Tekst w języku angielskim. Nazwy potraw równolegle w językach polskim, angielskim.
With each passing year, the podkarpackie region reinforces its position as the leading manufacturer of traditional goods, an undoubted benefit of our positive acceptance of the cultural wealth of our region and our belief in the importance of preserving the Podkarpackie culinary heritage for generations to come. With this is mind, we have prepared yhis publication entitled "Flavours of the Podkarpackie Region". It is the first step, [...], towards collecting and publicising our knowledge of traditional Podkarpackie food products. [...]. Publishing this culinary guide may be seen as an opportunity to employ these traditional products in the development and promotion of this region. Traditional goods form a great way to promote national customs and play a major role in preserving our cultural heritage. Zygmunt Cholewiński, Marshal of the Podkarpackie Voivodeship
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. RF-11567 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej